Kert és szabadidő

Kert és szabadidő

Egyszerű megoldás nagy problémára: Fali tömlőtartó fém

2024. május 03. - FERENC.N

Egyszerű megoldás nagy problémára: Fali tömlőtartó fém

 

A fali tömlőtartó fém egy olyan eszköz, amelyet általában kertekben vagy kültéri helyeken használnak a kerti tömlők tárolására és rendezett elhelyezésére. Általában fémből készül, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak és a kerti környezetnek.

toscana-tomlotarto-23101_10283_80x80.jpg

Hol használható és mire? A fali tömlőtartó fém különösen hasznos kertekben és kültéri területeken, ahol a locsolótömlő gyakran használatban van.. Szolgál a tömlők rendszerezésével és tárolásával, megakadályozva azok összegubancolódását és meghosszabbítva élettartamukat. Emellett ideális megoldást nyújt elektromos vezetékek tárolására is.

toscana-tomlotarto-23106_10284_80x80.jpg

Érdekességek és példák:

A fali tömlőtartó fém akár 35 m hosszú, 12,5 mm (1/2") átmérőjű kerti tömlő befogadására is alkalmas, vagy akár 20 m hosszú, 20 mm (3/4") átmérőjű tömlőt is képes tárolni. A rozsdamentes anyagból készült tömlőtartó fali, különösen ellenállók és esztétikusak a szürke vagy ezüst színüknek köszönhetően. Néhány kifinomult modell akár 50 méter hosszú ½” tömlőt is képes befogadni, ami rendkívül praktikussá teszi a kerti munkálatok során.
A tömlőtartók terhelhetősége gyakran eléri akár a 50 kg-ot is, így biztonságosan tarthatók rajta a hosszabb kerti tömlők és egyéb eszközök. A tömlőtartók méretei változók lehetnek, de általában magasságuk körülbelül 28 cm, szélességük 13 cm, és mélységük pedig 14 cm, ami elegendő tárolókapacitást biztosít.
A szürke vagy ezüst színű kivitelek esztétikus megjelenést kölcsönöznek a kertnek, így harmonizálnak a környezettel és jól illeszkednek a kerti designhoz.

 toscana-tomlotarto-23112_10285_80x80.jpg

Példaként említhetem, még azt is hogy egy jól megválasztott fém fali tömlőtartó nemcsak praktikus, hanem akár díszítőelemként is szolgálhat a kertben. Egy kreatív megoldással a tömlőtartó akár virágállványként is funkcionálhat, ami még inkább feldobja a kerti teret. Vagy képzeljük el, hogy egy régi, antik hatású fém fali tömlőtartó hogyan passzolna egy rusztikus stílusú kertbe, hangulatot adva az egész környezetnek!

Milyen típusú fali tömlőtartókat találhatok a piacon?
A piacon számos különböző típusú fali tömlőtartó található, melyek közül néhány példa:

Fém fali tömlőtartó Toscana:: Ez a modell erős porszórt acéllemezből készült, UV-stabil és akár 50 kg terhelhetőségű. A felszerelése egyszerű, csavarok segítségével történik.
CMI fali tömlőtartó fém: Ez a horganyzott fémből készült tömlőtartó akár 35 m hosszú, 12,5 mm (1/2") vagy 20 m hosszú, 20 mm (3/4") átmérőjű kerti tömlő befogadására alkalmas. Emellett ideális megoldást nyújt elektromos vezetékek tárolására is.
Fém tömlődobok, tömlőtartók: Az egyszerű fali locsolótömlő tartótól a falra szerelhető tömlődobig számos különböző méretű és típusú fém tömlőkocsi érhető el. Ezek között széles választék található, így könnyen megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt.

Ezek a termékek mindegyike kiváló minőségű és praktikus a kerti tömlők tárolásához. A legjobb választás azonban a te igényeidtől és preferenciáidtól függ. Fontos, hogy olyan fali tömlőtartót válassz, ami megfelel az elvárásaidnak és harmonizál kerted stílusával.

A bejegyzés trackback címe:

https://gardener.blog.hu/api/trackback/id/tr6218395721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása